Суббота, 18.05.2024
сайт Царапкопа (г.Харьков, Украина)
Меню сайта
Разделы новостей
Новости Царапкопа [21]
Новости сайтостроения [8]
Новости Лысой горы [65]
Новости Ленинского района [1559]
Дежурная часть [764]
О спорте... [560]
Наш опрос
Ваша оценка сайту
Всего ответов: 1541
Главная » 2008 » Июнь » 5 » На Ваш E-mail був висланий активаційний URL
На Ваш E-mail був висланий активаційний URL
00:07

    Больше месяца в прессе активно анонсировалась услуга ЮЖД по бронированию мест через интернет. Однако даже после того, как она начала свою работу в июне месяце, простой юзверь довольно большое количество времени потратит на поиски заветной услуги и возможность ее использования.
        Все гениальное просто, но не в данном случае. Когда Вы посещаете впервые
сайт ЮЖД, у Вас может возникнуть желание понять, а где же и как можно нажать кнопку, что бы просмотреть наличие мест в поезде и зарезервировать себе? Но только человек, который неоднократно заходил на сайт, может догадаться, что стоит заглянуть в РОЗКЛАД РУХУ. Но даже после этого, вам понадобиться еще минут пять на регистрацию своего акаунта.

Quote
Правила резервування вільних місць на поїзди дального сполучення через Інтернет
СОДЕРЖАНИЕ
ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НА САЙТІ

РЕЗЕРВУВАННЯ МІСЦЬ

ОПЛАТА ПОСЛУГИ

ВИКУП ЗАРЕЗЕРВОВАНИХ МІСЦЬ

1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ
1.1. Увага! Викуп зарезервованих місць можна здійснити лише у м. Харків на Південному вокзалі у приміщенні сервіс-центру приміського терміналу північного напрямку (2 поверх).
Режим роботи сервiс-центра: з 7:00 до 18:30 без вихiдних,
перерва з 12:00 до 13:00.
1.2. Резервування здійснюється тільки у тому випадку, якщо станція відправлення знаходиться на території України.
1.3. В одному замовленні можна замовити не більше 4-х вільних місць. Місця мають слідувати підряд.
1.4. Резервування через Інтернет можна виконувати за (4 - 45) діб до відправления поїзда.
1.5. Вартість резервування одного місця складає на поточний момент 10 грн. Оплата здійснюється безпосередньо після оформленого замовлення на платіжному сервері ПриватБанку або через систему Приват24.
1.6. Оформлене і сплачене бронь-замовлення зберігається у системі протягом 2-х діб з моменту оплати. Якщо за цей час замовлення не буде викуплено, місця повертаються у вільний продаж. Гроші при цьому пасажирові повернуті не будуть.
1.7. Для того, щоб викупити оформлене бронь-замовлення, Ви маєте пред'явити касиру:
або роздрукований бланк бронь-замовлення і документ, що засвідчує особу (права, посвідчення), у якому П.І.Б. відповідає П.І.Б., які вказані при оформленні бронь-замовлення.
або паспорт, (наприклад, при неможливості надрукувати бронь-замовлення). У цьому випадку серія та номер паспорта повинні бути заповнені при реєстрації на сайті і мають співпадати з пред'явленими.

2. РЕЄСТРАЦІЯ НА САЙТІ
2.1. Для того, щоб почати користуватися послугою резервування квітків через інтернет, необхідно пройти процедуру реєстрації. У процесі реєстрації Вы підтверджуєте, що:
визнаєте законою оплату послуг на веб-сайті ПЗ з використанням наданих вам логіну та паролю;
визнаете, що послуга, що оплачена з використанням наданих Вам логину та паролю, оплачена Вами і лише Вами;
згодні з умовами публічного договору (оферти), що розміщений на сайті;

2.2. Поля, відзначені (*) мають бути обов'язково заповнені. Серія і номер паспорту бажано заповнювати, оскільки вони можуть бути використані для ідентификації Вас касиром у разі неможливості роздрукування бронь-замовлення.
2.3. Після успішного заповнення полів вводу Вам на e-mail буде відправлено листа з активаціїним URL, натиснувши на який Ваш обліковий запис буде актививано.
2.4. Незареєстровані користовачі не можуть користуватися послугой резервування вільних місць мест через інтернет, але мають можливтість отримувати безкоштовно довідкову інформацію про наявність вільних місць в тому чи іншому напрямку на ті чи інші поїзди, а також запитувати вартість квітків (дорослий/дитячий) на ті чи інші вагони конкретного поїзда.
3. РЕЗЕРВУВАННЯ МІСЦЬ
3.1. Якщо Ви успішно зареєструвалися - введіть Ваші логін та пароль.
3.2. Далі перейдіть у розділ "РОЗКЛАД". Тут необхідно ввести станцію відправлення, станцію призначення, а також вказати дату виїзду. Натисніть кнопку "Наявність місць".
3.3. Результатом попереднього кроку буде список всіх поїздів, в яких є вільні місяц, що йдуть від станції відправлення до станции призначення у вказану дату. (Не плутати з довідкою про розклад руху, де вказуються всі поїзди незалежно від наявності вільних місць). У поїздах буде вказано кількість вільних місць з розбивкою по типу вагону. Наступним кроком необхідно натиснути на кількість вільних місць даного поїзда і визначеного типу вагону.
3.4. Результатом попереднього кроку буде список вільних місць у вагонах обраного типу обраного поїзда на вказану дату. Тут необхідно вибрати вагон, місце, а також вказать кількість необходних місць.
3.5. На даному етапі усі кроки, які необхідні для резервування, були виконані, тому необхіднмо ще раз уважно продивитися обрану Вами інформацію, тому що наступним кроком, при натисканні на кнопку "Дані підтверждую. Резервувати та сплатити.", обрані місця будуть зарезервовані у системі і, при успішному резервуванні, Ви будете перенаправлені на сервер банку для подальшої оплати замовлення.
4. ОПЛАТА ПОСЛУГИ
4.1. Для проведення платежів вибрано ПриватБанк, з яким укладена угода інтернет-еквайринга.
4.2. На даному етапі приймаються до оплати картки VISA і MasterCard будь-яких банків України, що дозволені до сплати через інтернет. Найближчим часом планується надати модливість сплачувати послугу через систему Приват24.
4.3. Після підтвердження замовлення Ви перенаправляєтесь на платіжний сервер ПриватБанку, де вводите реквізити своеї платіжної картки, необхідні для проведення платежу.
4.4. У разі успішної оплати термін викупу Вашого бронь-замовлення продовжується на дві доби, а Ви отримуєте можливість роздрукувати бланк бронь-замовлення зі штрих-кодом, надавший який у касі з документом, що засвідчує особу, можна буде викупити квитки.
4.5. У разі невдалої оплати Ваше замовлення анулюється, а місця повертаються у вільний продаж. Тому будьте уважні при введенні реквізитів своеї платіжної картки, особливо у гарячий період відпусток.
4.6. Увага! У разі 2-х несплачених замовлень обліковий запис блокується до з'ясування обставин. Для разблокування облікового запису необхідно звернутися за адресою
service@pz.gov.ua
5. ВИКУП ЗАРЕЗЕРВОВАНИХ МІСЦЬ
5.1. Викуп зарезервованих місць на данний момент можна здійснити тільки в м.Харкові на Південному воказліу приміщенні сервис-центру приміського сполучення північного напрямку (2 поверх).
Режим роботи сервiс-центра: з 7:00 до 18:30 без вихiдних,
перерва з 12:00 до 13:00.


Quote
Заповнення реєстраційної форми
Логін: *
Пароль: *
Підтвердження пароля: *
--------------------------------------------------------------------------------
Прізвище: *
Ім'я: *
По батькові: *
Електронна пошта: *
(e-mail)
--------------------------------------------------------------------------------
Телефон: *
Серія і номер паспорта:
Адреса:
-------------------------------------------------------------------------------
Я визнаю законною оплату послуг на цьому сайті з використанням привласнених мені логіна і пароля
--------------------------------------------------------------------------------
Я визнаю, що послуги, сплачені з використанням привласнених мені логіна і пароля є сплаченими мною
--------------------------------------------------------------------------------
Я ознайомився з публічним договором(офертою) і згоден з умовами, обумовленими в ньому, а також ознайомився з інструкцією по резервуванню квитків через інтернет

После чего Вы увидите сообщение следующего содержания:
Quote
Шановний(а) Іванов Іван Іванович!
На Ваш E-mail був висланий активаційний URL, по натисканню на який Ви повернетеся до нас на сайт для завершення реєстрації.

Каково же будет Ваше удивление, когда Вы обнаружите, что в течение полу часа никакого активационного ключа URL в вашем почтовом ящике нет.
Приблизительно через 40 минут, Вы наконец получаете "ключ", после перехода по ссылке, видите поздравительное сообщение об окончании активации профиля, но после введения пары логин/пароль, Вы не застрахованы от появления сообщения

Quote
Шановний(а) Іванов Іван Іванович!
Ваш обліковий запис ще не активован.


Хочется сказать избитую фразу: - Хотели как лучше, а получилось как всегда!
О какой же эффективности этого нововведения можно говорить, если на его использование уходит неизвестное количество времени? Проще таки оторвать свой зад от кресла и не надеясь на справочные 005 и интернет, пройтись (проехаться) до ЮЖД вокзала в поиске информации и покупке билетов.

автор: zarapkop

Категория: Новости Ленинского района | Просмотров: 932 | Добавил: zarapkop | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 1
1 Raul_Antifyethenly  
0
отличный блог! отличные посты http://kak-razbogatet.ru - http://kak-razbogatet.ru http://articleclub.ru - http://articleclub.ru

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Календарь новостей
«  Июнь 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Поиск
Друзья сайта
    Помните нас!Герои страны
    проект систематизации учетных данных и документов о погибших воинах во Второй Мировой войне и последующих конфликтах.ПОБЕДИТЕЛИ — Солдаты Великой Войны
    Подвиг НародаПобеда 1945
    Реабилитированные временем
Статистика
© 2007-2024 "Zarapkop"